DescriereVila se inchiriaza la cheie!

Draga prietene, ai colindat destul prin noiamul de pensiuni. Nu esti hotarat, ramai aici la Alunis, e tot in Bran, locul unde Dumnezeu a zabovit mai mult ca oriunde in tara asta si a creat frumuseti ce rar le intalnesti, cu oameni deosebit de gospodari, asezati intre Bucegi si Poarta Craiului, in jurul Castelului Bran.
O sa gasesti o pensiune cu 3 camere, fiecare cu baie. Pensiunea dispune de bucatarie utilata, sufragerie si incalzire centrala pe gaz, Wi Fi.

Terasele te imbie sa petreci momente placute contempland la frumusetea si falnicia brazilor cu aerul lor ozonat ce inconjoara curtea.
Copiii tai se vor juca in voie prin curtea partial amenajata pentru ei, atragandu-i si fascinandu-i in timp ce tu vei savura un pahar de vin sau palinca in fata gratarului pe care sfaraie micii sau carnea "nebotezata chimic" luata de la carnataria din apropiere (180m).
In pensiune persista curatenia si aerul proaspat, astfel ca daca ne respecti pe noi si pe ceilalti turisti evita sa aprinzi o tigara.
Doresti sa cunosti zona si imprejurimile, noi te vom insoti cu ghid montan.
Pe partia zanoaga la 4km vei putea descifra tainele schiului cu monitor calificat, membru al Asociatiei Nationale a Scolilor de Schi din Romania.

Acum esti hotarat, suna-l pe Nae Voinescu 0724 269 808

Proprietarii nu locuiesc in aceasi curte.Nu acceptam animale de companie.Pentru prepararea gratarului va rugam sa va apovizionati cu toate cele trebuincioase (carbune, lemne).

Cartea de Oaspeți Vila ALUNIS 2

6 locuri, 3 camere Tarif: 500 Lei
/ întreaga locație pentru o singură noapte
adresa Bran, Sohodol, nr. 291, jud. Brasov telefon 0724 269 808
0268 236 387
QR code
Vezi și:
  • Vila Alunis 1
  • ro en de hu fr es it